s

Home > Maatwerk

Maatwerk

Podotherapeutische zolen

Podotherapeutische zolen zijn flexibele zolen die uit verschillende materialen kunnen bestaan en verschillende vormen en functies kunnen hebben. De zolen worden gemaakt met behulp van de paromed 3D scan van de voeten. De zolen worden op de computer ontworpen door uw podotherapeut en door middel van een computergestuurde freesmachine gefreesd.

Onder alle omstandigheden

Wist u dat u 60% van uw tijd in omstandigheden verkeert die vragen om ander schoeisel dan uw gebruikelijke schoenen? Denk aan situaties als blootsvoets lopen thuis, zomerse periodes of religieuze redenen. Typische momenten waarop u graag open schoeisel draagt met een (podo)therapeutische/orthopedische ondersteuning.

Op maat gemaakt

Voor het aanmeten van FITS sandalen of slippers kunt u bij Podotherapie Tiel terecht. FITS werkt met erkende voetspecialisten. We zorgen ervoor dat uw 3D aangemeten voetbed wordt verwerkt in een sandaal, slipper of huisschoen en perfect op uw voet aansluit. 

Wilt u meer informatie over het aanmeten, maak dan snel een afspraak! Klik hier om een afspraak te maken.

FITS beschikt over een uitgebreid assortiment modellen voor zowel dames als heren. Ieder seizoen zijn er nieuwe kleuren en modellen, zodat u ze het hele jaar kunt dragen. In de lente en in de zomer lekker buiten, en in de herfst en winter thuis als dé in-huis sandaal. Voor de hele collectie klikt u hier:

fitsfootwear.nl  

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem direct contact op
© 2024 Podotherapie Tiel