s

Home > Over ons

Over ons

Movement Podotherapie is dé specialist in bewegen. Eigenaar Twan Regtien (27) brengt
risicofactoren van cliënten in kaart waarnaar er een behandelplan wordt opgesteld. Zo worden spierkracht, stabiliteit en het looppatroon gecontroleerd en verbeterd waar nodig. “Dit doel streven wij met onze praktijken in Geldermalsen en Zaltbommel na. Maar vanaf 1 februari ook in Tiel!”

De podotherapeut heeft als passie het menselijk lichaam en het bewegen ervan. “Daarom startte ik vier jaar geleden mijn eigen bedrijf Movement Podotherapie in Geldermalsen. Ik richt me hierin op bewegingsanalyse zodat ik specifieke zorg kan leveren.” Dankzij deze focus, weten cliënten waar klachten vandaan komen.

Uitgebreide analyse

Beweging voor kinderen, volwassenen en senioren is belangrijk. De brede doelgroep die bij Movement Podotherapie langskomt, wordt altijd serieus genomen. “We beginnen met een uitgebreid onderzoek om te kijken wat er speelt, hoe iemand in elkaar zit en hoe diegene beweegt.” Daarna worden er allerlei testen gedaan op het gebied van spierkracht, stabiliteit en mobiliteit. “Met onze apparatuur kunnen we allerlei data verzamelen om te zien wat er precies speelt.”

De podotherapeut analyseert vervolgens wat er goed gaat en beter kan. “Daarna stellen we een behandelplan op. Hierbij wordt er gekeken welke zorg het beste is. Het kan zo zijn dat we de cliënt doorsturen naar een fysiotherapeut.” Twan heeft hiervoor goede samenwerkingspartners en wil ervoor zorgen dat iedereen met een glimlach naar buiten loopt. “Dit is mijn belangrijkste doel.”

 

Overname Tiel

Naast een praktijk in Geldermalsen en Zaltbommel, is het tijd voor een nieuwe vestiging in Tiel. “Aan de Dodewaardlaan, in het Eerstelijns Centrum van Tiel, nemen wij de praktijk Podotherapie Tiel van Irma Kramer over. Zij heeft het vertrouwen in ons dat wij het goed kunnen voortzetten.” In de praktijk zal er – naast de reguliere zorg – ook aandacht zijn voor diabetes voetzorg. “Hiervoor zullen we samenwerken met diverse pedicures. Natasha van Lier zal deze specialisatie op zich nemen en zo zullen Natasha en Twan samen de kar Movement Podotherapie voorttrekken. 

De eigenaar kijkt erg uit naar deze nieuwe ontwikkeling. “Het is hard werken maar als je zo’n goede en fijne ontwikkeling ziet, geeft dat een boost. Ook zijn we blij dat de overname zo soepel is verlopen.”

 

Movement Podotherapie schud hand met Irma Kramer-Keijzer voor overname praktijk.

Movement Podotherapie Tiel staat ingeschreven bij de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten en het Kwaliteitsregister Paramedici.

 

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem direct contact op
© 2024 Podotherapie Tiel